Årets sommarfest

Årets sommarfest äger rum den 26:e augusti på Planåsvägen och vi startar kl 18.00 och håller på till 23.00.

Ni tar med er (eller kör upp tidigare på dagen) var sin stol, ev. något bord och en grill (till er som kan tänka er att låna ut grillen fixar vi grillkol). Självklart går det bra med annan mat också.

Grillarna tänds vid sex, Egnahemsföreningen ordnar med smaskig välkomstbål för både stora som små och tillser att det finns plastsäckar och liknande för städning.

Om ni tycker att detta låter som en kul idé och kan tänka er att komma så mejla till egnahem@backedalen.se  eller arne.freidlitz@gmail.com

4 tankar kring Ӂrets sommarfest

 1. Väldigt trevligt initiativ som vanligt. Tyvärr kan inte vi vara med i år. Hoppas att ni andra får en kanonkväll😊 Vi får se fram emot nästa års fest istället.
  // Andreas och Johan på Hörnvägen 8

 2. Hej! Vad kul att festen har blivit en tradition. Jag har anmält mig via den mailadress som finns med i inbjudan men det verkar inte fungera. I inbjudan stod också att ni skulle lägga ut här på hemsidan vilka som anmält sig. Det vore trevligt och praktiskt att kunna samordna med grannarna.
  Hälsningar från Lisbeth Jernstedt Hörnvägen 9

 3. Hej!

  Har också försökt att maila till egnahem@backedalen.se men det fungerar inte, fick ett message failure tillbaka. Vi kommer gärna på lördag jag och min sambo ( som dock inte stannar så länge pga midnattsloppet), vår son 7 v gammal. Hoppas att det blir en fest på lördag!

  Hälsningar Elin o Andreas
  Bäckedalsvägen 45

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *