Kategoriarkiv: Grannsamverkan

Vattenläcka

Vi har en vattenläcka på Bäckedalsvägen i huvudledningen som innebär vattenavstängning resten av kvällen och förmodligen en bit in på natten ( med erfarenhet från tidigare vattenläckor).  Ni som inte måste åka ombeds stanna hemma, backen kommer inte att stängas av helt men det kommer troligen vara lite problem (väntetid) att ta sig förbi arbetsplatsen.

 

Inbrott i området igen – var uppmärksamma

Under förra veckan så hade vi påhälsning av tjuvar i området i två fastigheter så vi ber er att vara uppmärksamma om ni ser något onormalt, kontakta då polisen på 114 14. Håll ögonen öppna och prata med era grannar då ni reser bort så kanske vi kan förhindrar fler inbrott.

Vi  har skapat en Facebookgrupp som heter “Bäckedalen – En dal uppe på berget” där ni kan gå med och på så sätt få information snabbt om t.ex. ett inbrott sker i området.

Vi har också tittat på möjligheten att starta upp en Grannsamverkan som man redan gjort på Tånåsvägen. Allt detta är bara i sin linda och det verkar som att det är bäst att ta det väg för väg och sedan samverka mellan gupperna, kanske genom Facebookgruppen.

Här är en länk för mer information kring grannsamverkan mot brott http://samverkanmotbrott.se/